• ILMAINEN toimitus yli 50 euron tilauksiin (ei koske korttitelineitä)
  • Käsittelemme tilaukset 1-3 päivän sisällä
  • ILMAINEN toimitus yli 50 euron tilauksiin (ei koske korttitelineitä)
  • Käsittelemme tilaukset 1-3 päivän sisällä

Kaarna Finland yrityksen taustalla hyörin minä, Susanna.

Yrittäjyys on kulkenut suvussamme sukupolvelta toiselle, joten yrittäminen ja sisukkuus on tainnut tulla jo syntyessä minulle. Kenellekään ei näin ollen tullut yllätyksenä, että haluan kokeilla onneani yrittäjänä, näin alkuun tosin sivutoimisena.

Kaarna Finland syntyi ajatuksesta tehdä jotain kotimaista ja, jotain sellaista missä saa käyttää luovuutta. Korujen tekemisessä nämä molemmat asiat yhdistyvät, sillä valmistan itse alusta loppuun asti kaikki myynnissä olevat korut. Minulla pyöri pitkään ajatus omasta verkkokaupasta ja kun koruja alkoi olla kotona koko pitäjän verran, pistin verkkokauppani pystyyn.

Haluan tehdä kauniita ja laadukkaita koruja, joissa yhdistyvät leikkisyys ja glamour. Tavoitteenani on, että jokainen ikään katsomatta löytäisi valikoimaista itselleen sopivat korut.

Käytämme hyödyksemme korujen kuvioinnissa vanhoja meikkejä, kuten luomivärejä, poskipunia ja korostuspuutereita. Korut, joissa on meikkiä, on lakattu, jotta niistä ei tartu väriä kosketeltaessa. Jos haluat lahjoittaa meille turhat meikkisi, ole yhteydessä sähköpostitse info@kaarnafinland.com.

Me teemme tätä yhdessä, vaikka olenkin se korusuunnittelija tässä, mutta teen koruja teitä kaikkia varten. Te kaikki olette inspiraationi kohteita. :)

 

Tutustu